Nem lehet máshova nézni: Rubint Réka kerek mellei majd kiesnek bikinijéből - Fotó

Forrás: Rubint Réka, Instagram -
mell Rubint Réka szexi dögös
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rubint Réka a napokban Dubaiban nyaral, de szerencsére követőiről sem feledkezett meg, és rendszeresen oszt meg szexi fotókat a kiruccanásról.

Rubint Réka épp Dubaiban tart Alakreform tábort, és Instagramra feltöltött bejegyzéseiből jól látszik, milyen remekül érzi magát a Schobert család. Rékáék tevegeltek, jártak aquaparkban, és persze a kikapcsolódás mellett rengeteg időt töltenek sportolással is.

A fitneszlady követőiről sem feledkezik meg, és a férfiak legnagyobb örömére egy-egy hiányos öltözetű fotót is közzétesz profilján. Egyik nap állatmintás bikiniben mutatta meg tökéletesre kidolgozott testét, legutóbb pedig Zalánnal együtt pózolt egy aquaparkban. Bár a követők nagy részének az tűnt fel, hogy mennyire hasonlít a kis Zalán az anyukájára, nehéz elmenni Réka tökéletes, kerek keblei mellett, amik majd kiesnek fürdőruha felsőjéből.

A fotót ide kattintva tudod megnézni.

Forrás: Rubint Réka, Instagram

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.