Nyerő Páros: Áll a bál Molnár Gusztáv és L.L. Junior között: "Teljes suttyó...tudatlan, akkora bunkó!"

Forrás: Instagram/Molnár Gusztáv Official, Instagram/L.L.Junior -
Molnár Gusztáv Nyerő páros konfliktus hangnem L.L. Junior
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyre feszültebb a hangulat Molnár Gusztáv és L.L. Junior között. A dolog odáig fajult, hogy L.L. Junior félrehívta a színészt, hogy megbeszéljék a nézeteltérést, de a helyzet csak rosszabb lett.

A Nyerő páros című műsor nemcsak arról szól, hogy a párok próbára teszik a kapcsolatukat és ügyességüket a játékokban, hanem bizony a sztárok egymásnak is nekifeszülnek. Most éppen L.L. Junioron és Molnár Gusztávon volt a sor. Az énekes félrehívta a színészt, hogy megkérdezze tőle, miért emeli fel a hangját, ha hozzá beszél.

A férfias beszélgetésbe belerondított Gusztáv felesége, Fazekas Vivien, aki rögtön férje védelmére kelt. Ez azonban nem tetszett Juniornak.

Egyre feszültebb a hangulat Molnár Gusztáv és L.L. Junior között Forrás: Instagram/Molnár Gusztáv Official, Instagram/L.L.Junior

- mondta az énekes, ami Gusztiék szerint egyenlő azzal, hogy L.L. Junior lenézi a nőket. Erre aztán már ő akadt ki.

- válaszolt a színész, majd amikor mindenki visszavonult, röviden és tömören jellemezték az énekest.

Vivi, Gusztáv felesége nemrég a követőit is kiosztotta egy meglehetősen arrogáns hangvételű Instagram-posztban, szerinte ugyanis az emberek túlzásba viszik az ítélkezést.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.