Joshi Bharat felesége, Szabó Csilla tizenöt kilót fogyott két hónap alatt. Hidegzuhanyként érte, hogy férje 31 év házasság után egyik pillanatról a másikra elhagyta. A műsorvezető Mészáros Lőrinc volt feleségével, Kelemen Beatrixszal jött össze.

Joshi Bharat és felesége, Csilla 31 év után döntöttek úgy, hogy nem együtt folytatják tovább az életüket. A keresetet a műsorvezető adta be és elmondta, nagyon nehéz döntés volt.
"Bármennyire is nehéz volt, nem volt más választás előttünk. Azt gondolom, hosszabb távon mindnyájunk érdekét ez szolgálja, csak így tud mindenki továbblépni és egy idő után újra teljes életet élni" - mondta korábban Joshi Bharat.

Az elhagyott asszonyt váratlanul érte férje döntése. Már egy ideje problémák voltak házasságukkal, de Csilla mindvégig abban bízott, hogy sikerül túllendülni a nehézségeken. 

Forrás: Life TV

Menye, Helga azt mondta, hogy Joshi Bharat már hónapokkal ezelőtt beszámolt Csillának főnökével, Beával való mély barátságáról, de akkor még azt is hozzátette, hogy semmiért sem adná fel 31 éve tartó házasságát.

Joshi júliusi születésnapján Csilla talált egy sokat sejtető ajándékot. A tévés ezután kezdett pakolni, majd egyik napról a másikra kiköltözött a közös otthonból. Másnap már a válási papírok is megvoltak. Helga szerint Csilla minél előbb szabadulni szeretne a közös gödöllői otthontól, amit mára már meggyűlölt.

Ráadásul háztartásbeli volt Bharat mellett, így nehéz helyzetbe került

- tette hozzá Helga.