Shane Tusup fülig szerelmes: még azt is megteszi Szabó Zsófiért, amit Katinkáért nem tett meg

Forrás: Polyák Attila/Origo, Instagram/Shane Tusup -
Szabó Zsófi magyar nyelv szerelem Shane Tusup nyelvtanulás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha az ember szerelmes, bármire képes. Ez igaz Shane Tusup-ra is, aki elkezdett intenzíven magyarul tanulni, hogy Szabó Zsófi kedvébe járjon. 

Bár a csinos műsorvezető és Hosszú Katinka volt férje hivatalosan még nem vállalták fel a kapcsolatukat, egyre több jel mutat arra, hogy együtt vannak. Először csak a közösségi médiában kezdtek el flörtölni egymással, majd Shane-t Zsófi törökbálinti háza előtt kapták le a lesifotósok, végül nemrég egy kávézóban fotózták le őket.

Shane Tusup mindent megtesz, hogy Szabó Zsófi kedvébe járjon. Forrás: Polyák Attila/Origo, Instagram/Shane Tusup

Egy ismeretlen forrás szerint Shane és Zsófi között dúl a szerelem és mi sem bizonyítja ezt jobban, minthogy Shane még magyarul is elkezdett tanulni, hogy szerelme kedvébe járjon.

- nyilatkozta az informátor a Blikknek. Ez azért is nagy szó, mert annak idején nem tette meg ugyanezt Hosszú Katinkáért, mindig arra hivatkozott, hogy a sok edzés és közös vállalkozás mellett erre már nem jut idő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.