Ha az ember szerelmes, bármire képes. Ez igaz Shane Tusup-ra is, aki elkezdett intenzíven magyarul tanulni, hogy Szabó Zsófi kedvébe járjon. 

Bár a csinos műsorvezető és Hosszú Katinka volt férje hivatalosan még nem vállalták fel a kapcsolatukat, egyre több jel mutat arra, hogy együtt vannak. Először csak a közösségi médiában kezdtek el flörtölni egymással, majd Shane-t Zsófi törökbálinti háza előtt kapták le a lesifotósok, végül nemrég egy kávézóban fotózták le őket

Shane Tusup mindent megtesz, hogy Szabó Zsófi kedvébe járjon.Forrás: Polyák Attila/Origo, Instagram/Shane Tusup

Egy ismeretlen forrás szerint Shane és Zsófi között dúl a szerelem és mi sem bizonyítja ezt jobban, minthogy Shane még magyarul is elkezdett tanulni, hogy szerelme kedvébe járjon.

Bár a mi nyelvünk nem egyszerű egy angol ajkú számára, Shane úgy döntött, törik vagy szakad, megtanul magyarul. Szeretné egész lelkét beleadni az új kapcsolatba, Szabó Zsófi teljesen elcsavarta a fejét, ezért nem is akadályként tekint az új kihívásra, hanem boldogsága kulcsára. Ha szeretné, hogy a kapcsolata hosszútávon jól működjön, fontos, hogy a műsorvezető fia, Mendel bizalmát is elnyerje. Ehhez az első lépés, ha megtanul magyarul"

- nyilatkozta az informátor a Blikknek. Ez azért is nagy szó, mert annak idején nem tette meg ugyanezt Hosszú Katinkáért, mindig arra hivatkozott, hogy a sok edzés és közös vállalkozás mellett erre már nem jut idő.