Taxissal karambolozott a népszerű magyar színész: éppen az előadására sietett, amikor megtörtént a baj

Forrás: MTI/Mihádák Zoltán -
ütközés musical Madách Színház Borbély Richárd baleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Összeütközött két autó csütörtök este Budapest VI. kerületében.

A baleset a Jókai utca és a Dessewfy utca kereszteződésében történt, amelyben érintett volt a Madách színház egyik színésze, Borbély Richárd, aki összeütközött egy taxissal - írja a Promotions.hu.

A taxi a baleset után felborult; a kocsi sofőrjét azonnal kórházba szállították. Az információk szerint a taxis volt a vétkes, ugyanis éppen a Dessewfy utcán hajtott, amikor a Jókai utca kereszteződésében nem adott elsőbbséget. Ekkor történt az ütközés a jobbról érkező Roverrel, amiben Borbély Richárd ült.

A baleset vétkes taxisofőrjét kórházba szállították. Forrás: MTI/Mihádák Zoltán

Néhány órával később aztán maga a musicalszínész is megerősítette a baleset hírét, akinek aznap este az Operettszínházban lett volna előadása.

„Elnézést mindenkitől, aki a mai A szépség és a szörnyeteg előadást velem szerette volna látni. Sajnos, autóbalesetem volt. Szerencsére jól vagyok. Szombaton és vasárnap én játszom" – üzente a követőinek Instagram-történetében Borbély Richárd.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.