"Elraboltak, elkábítottak és prostituáltnak akartak eladni" - döbbenetes dolgot állít a luxusfeleség

titkosszolgálat Csősz Boglárka Cicciolina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Feleségek luxuskivitelben egykori sztárját még a titkosszolgálat is figyeltette.

Csősz Boglárka hol Magyarországon, hol pedig Törökországban tartózkodik. Talán ezért is volt vonzó a gyönyörű üzletasszony a titkosszolgálat számára, hiszen a szépségét kihasználva elcsábíthatta volna a célpontokat és megszerezhette volna a szükséges információkat.

Bogi viszont nem szeretett volna élni ezzel a lehetőséggel, de szerinte bárhol, bármilyen rendezvényen találkozhatunk még ma is a titkosszolgálat beépített kémeivel.

Csősz Boglárkát is megpróbálták beszervezni. Forrás: Csősz Boglárka/Instagram

"Nagyon sok modell lány vagy színésznő esik ennek külföldön áldozatául. Akikről tudják, hogy egyedül vannak ismeretlen környezetben, azok bele fognak csöppenni ilyen veszélyes helyzetekbe. Nekem is sokszor került veszélybe az életem. Törökországon keresztül megy az európai nők kereskedelme. Ezért is dolgozom együtt az ENSZ-szel, mert ez komoly probléma. Volt, hogy elraboltak, elkábítottak és prostituáltnak akartak eladni" – mondta a színésznő.

Nem Bogi az egyetlen, akinek vannak ilyen tapasztalatai. Cicciolina huszonévesen Katicabogár fedőnévvel kémkedett egy szálloda szobalányalként, és sokszor célt ért vendégeinél.

"A szállodai munkám alatt kerestek meg a rendőrök, hogy akarok-e több pénzt keresni. Persze, hogy akartam, így arra kértek, hogy amikor külföldieknek szolgálok fel, akkor barátkozzak velük, és derítsem ki, miért jöttek Magyarországra. Ám egy idő után egyre veszélyesebbnek éreztem a dolgot, észrevettem, hogy figyelnek és követnek, attól féltem, hogy megölnek" – nyilatkozta korábban Cicciolina a Blikknek.

Gyarmati István biztonságpolitikai szakértő szerint mind a mai napig szervez be vonzó nőket a titkosszolgálat, hogy szex közben próbáljanak meg információhoz jutni.

"A hírszerző szervezetek az érdekes embereket célozzák meg, miután meggyőződtek róla, hogy van motivációjuk kémnek állni. A hírszerzés egyik legnagyobb mozgatórugója a pénz, a másodlagos pedig a szex. A mai napig vannak nők a kémek között, bár messze nem annyian, mint régen" – nyilakozta a szakember.

Ez is érdekelhet: Zalatnay Saroltát már 16 évesen figyelte a titkosszolgálat: ez volt az oka

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.