Venczel Vera özvegye teljesen összeomlott: "Igazából fel sem fogtam, hogy Vera nincs többé"

Fotó: Zsigmond László/Life.hu -
halál gyász Czapp György Venczel Vera
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Életének 76. évében elhunyt Venczel Vera Jászai Mari-díjas magyar színésznő. A színésznő már régóta betegeskedett, férje volt a legfőbb támasza. 

Jövőre lett volna Venczel Vera és Czapp György aranylakodalma, de sajnos a legendás színésznő ezt már nem élhette meg. Venczel Vera már évek óta küzdött súlyos tüdőbetegséggel, de nem panaszkodott, mert nem akarta, hogy sajnálják. Legfőbb támasza férje, Czapp György volt, aki maga is betegeskedik, évek óta a nyirokmirigyrákkal harcol.

- mesélte a Blikknek a gyászló férj, aki maga is elismert művész, grafikus, formatervező.

Venczel Vera és férje, Czapp György aranylakodalmukra készültek. Fotó: Zsigmond László/Life.hu

Czapp György azonban most egyedül maradt, s hiába támogatta a végsőkig szeretett feleségét, ő október 22-én örökre lecsukta a szemét.

- folytatta a művész, aki az elmúlt időszakban alig foglalkozott magával, mivel Verát ápolta folyamatosan. Nem is tudja, most hogyan tovább és hogy életnek nevezheti-e azt, ami felesége nélkül vár rá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.