Vilmos herceg tombol: nem szeretné, ha ez a jelenet szerepelne a Korona című sorozatban

Martin Bashir interjú The Crown brit királyi család Vilmos herceg Diana hercegnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Korona című sorozat ötödik évadában valószínűleg bemutatják azt a botrányos interjút is, ami először ejtett foltot a brit királyi család hírnevén. 

Diana hercegnő minden idők talán egyik leghíresebb televíziós interjújában vett részt 1995-ben, amikor leült a BBC akkori újságírójával, Martin Bashirrel. Az interjúban a hercegnő számos megdöbbentő részletet árult el a Károly herceggel kötött házasságának felbomlásáról, valamint a királyi családdal való viszonyáról. A források szerint a bombainterjú a Netflix népszerű sorozatának, a A Korona című sorozatnak az ötödik évadában is szerepel majd - írja az Express.

Bár a Netflix nem nyilatkozott, a bennfentesek úgy gondolják, hogy ez lesz a kulcspillanat a Korona ötödik évadában. A BBC interjúja Diana hercegnővel sokkolta a világot, pont ezért a királyi család és leginkább Vilmos herceg egyáltalán nem örül a hírnek. Ráadásul utólag az is kiderült, hogy Martin Bashir félrevezette a hercegnőt, hazugságokkal és hamis állításokkal vette rá Diana hercegnőt a világszerte hatalmas feltűnést keltő interjúra.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.