Oszter Sándor felesége: "Alig várom, hogy távozhassak"

Forrás: Facebook/Failoni Donatella -
halál elkeseredés Failoni Donatella Oszter Sándor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Oszter Sándor felesége, Failoni Donatella augusztus közepén mindenkit megrémített Facebook-posztjával. Azt írta közösségi oldalán, hogy várja a halált. A zongoraművész most a férjét temetheti.

Failoni Donatella a Facebookon írta ki magából elkeseredettségét nyár végén. Azt azóta sem tudni, mi történt akkor, de az biztos, hogy az ismerősök és barátok megrémültek.

"Nekem fontos a becsület, a szeretet, az igazság és az őszinteség, ez a világ nem az én világom! Alig várom, hogy távozhassak" - írta Oszter Sándor felesége.

Oszter Sándor felesége elkeseredésében a halált várta Forrás: Facebook/Failoni Donatella


A hozzászólásokra reagálva még egyszer meg is erősítette, hogy teljesen reményvesztettnek érzi magát. Ezt írta: "Tönkre lehet tenni a világot, de szerencsére ezt nem fogom megérni. Még megünnepeljük a 75. születésnapomat, aztán jöhet a halál."

Donatella később elnézést kért a fenti mondatok miatt, és azzal indokolta a történteket, hogy nagyon rossz passzban volt. Azóta sokkal derűsebb posztokat osztott meg, többször megmutatta a gyönyörű udvarukat, a szép környezetet, ahol férjével éltek. Beszámolt arról is, hogyan ülték meg születésnapjukat, képeket mutatott baráti, családi összejövetelekről. Tegnap este pedig megtörten tudatta az ismerőseivel közösségi oldalán, hogy férje, Oszter Sándor szívinfarktusban elhunyt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.