Halála előtt néhány hónappal talált újra egymásra Oszter Sándor és felesége

Forrás: MTI/Mti Fotószerkesztőség/Beliczay László -
házasság szerelem Oszter Sándor Donatella felesége
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogyan arról mi is beszámoltunk, Failoni Donatella, Oszter Sándor felesége szombaton tette közzé a közösségi oldalán, hogy férje szívinfarktusban vesztette életét. A házaspár ötven évvel ezelőtt ismerte meg egymást, azonban az elmúlt években nem éltek együtt, kihunyt a szerelem kettejük között. Az elmúlt hónapokban azonban visszataláltak egymáshoz, azonban már csak néhány hónap jutott nekik.

Oszter Sándor számára a nagybetűs szerelmet Failoni Donatella jelentette egész életében. Bár a legendás színművész nagyon sokat volt távolt az otthonától, sokat járt bulizni felesége nélkül, a kapcsolatuk egy ideig tökéletesen működött.

"A nők többsége ott rontja el, hogy már minimális hibákért is válik. Vannak azonban dolgok, amin felül kell emelkedni, illetve szemet hunyni felettük. Ha egy-egy botlás megesik, abból felesleges cirkuszt csinálni. Mondanom sem kell, nem volt könnyű a Sándorral, mert nagyon erős egyéniség. Viszont mindig volt közöttünk egy mély kötődés, amit a világon senki, még a saját környezetem sem ért meg" - nyilatkozta korábban a Hot! magazinnak Donatella.

Halála előtt néhány hónappal talált újra egymásra Oszter Sándor és felesége Forrás: MTI/Mti Fotószerkesztőség/Beliczay László

Majd nemrég, 42 év házasság, néhány külön töltött év után, pár hónappal ezelőtt újra egymásba szerettek. Minden idejüket együtt töltötték és közösen tervezték a hátraleévő éveiket. Sajnos azonban már csak néhány hónapjuk maradt.

"Annyira örülök, örültem neki, hogy szép korukban újra egymásra találtak Donatellával" - nyilatkozta a Borsnak Nyertes Zsuzsa.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.