Másodszor lép a Ninja Warrior pályájára Sziva Judit: a külföldön élő Ninja-jelölt kaszkadőr szeretne lenni

Forrás: TV2 -
kaszkadőr TV2 akadálypálya versenyzés verseny Ninja Warrior Sziva Judit
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ma este lép a Ninja Warrior akadálypályájára Sziva Judit, aki csak azért érkezett haza Finnországból, hogy megmutassa, mire képes.

A ma esti Ninja Warriorban Sziva Judit is megméretteti magát. A vagány versenyző Finnországban él, és csak azért jött haza, hogy szerencsét próbáljon a műsorban. Judit célja, hogy egyszer sikeres kaszkadőr legyen, 2017-ben egy filmben is szerepet kapott, és azóta tudja, hogy csak ezzel szeretne foglalkozni.

„Egy újsághirdetésben kerestek akcentussal beszélő parkouros lányt egy forgatáshoz, amire jelentkeztem 2017-ben. Beválogattak és nagyon élveztem a forgatást: akkor döntöttem el, hogy ezzel szeretnék foglalkozni, és egyik munka követte a másikat"

mesélte Judit, aki az első Ninja Warriorban már kipróbálta magát, ám ott a selejtező legelején kiesett. Judit mindig is a fiús sportokhoz vonzódott, az egyetem alatt kezdett street-workoutozni, majd ezt követte a parkour.

Ma este Sziva Judit is szerencsét próbál a Ninja Warriorban. Forrás: TV2

Ma este 19:00 órától kiderül, hogy teljesít Judit a Ninja Warriorban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.