Tragédiának köszönheti, hogy visszakapta édesapját: a Ninja Warrior játékosa neki is bizonyít

Forrás: TV2 -
Tóth Sándor TV2 apa Ninja Warrior
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Ninja Warrior egyik versenyzője, Tóth Sándor nem ápolt jó viszonyt az édesapjával amíg be nem következett egy tragédia. Onnantól mindkettejük életében új fejezet kezdődött.

A Ninja Warrior pályáján hatalmas nyomás nehezedik a versenyzőkre, hiszen csak egyetlen esélyük van arra, hogy bizonyítsanak és elérjék az álmukat, amiért évekig dolgoztak. Sokan vannak köztük, akik nagyon nehéz élethelyzetből küzdötték fel magukat idáig, van, akinek újra kellett tanulnia járni, míg másnak már az első pillanattól küzdelem volt az élete, hiszen halva született.

Tóth Sándor a TV2 Ninja Warrioir című műsorában bizonyít Forrás: TV2

Tóth Sándornak sem volt könnyű, édesapjával ugyanis nem ápolt olyan jó viszonyt egészen addig, amíg be nem következett egy tragédia.

"

17 éves voltam, amikor édesapám elvesztette a látását, és ettől az élete 180 fokos fordulatot vett"

Édesapja balesete után rendeződött a kapcsolatuk Forrás: TV2

"Személyi edzőként dolgozom, és három éve sikerült rávennem, hogy járjon hozzám edzeni, minden egyes edzéssel közelebb és közelebb kerülünk egymáshoz" - tette hozzá.

Onnantól, hogy helyreállt a kapcsolatunk, egy új fejezet kezdődött el mindkettőnk életében" - mondta Sándor, akinek küzdelmét a ma esti Ninja Warrioirban láthatjátok.

Az edzés még közelebb hozta őket egymáshoz Forrás: Ninja Warrior

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.