"Akkor ennyi. Viszlát!" - végleg elköszönt követőitől Alekosz, értetlenül állnak a titokzatos poszt előtt

búcsú posztolás Alekosz köszönés Nagy Alekosz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagy Alekosz mindenkitől elbúcsúzott Facebook-oldalán: a követők nem értik, mi történhetett.

Rejtélyes posztot osztott meg a közösségi oldalán Nagy Alekosz, a VV negyedik szériájának győztese. Az egykori villalakó sokszor tett közzé Facebook-oldalán vicces bejegyzéseket, tegnap például arról írt bejegyzést, hogy "luxustinikkel", 18-25 év közötti hölgyekkel szeretne ismerkedni, majd egy korábbi párkapcsolatáról írt meglepően őszinte sorokat.

„Életem legszabadabb, legszabadosabb, legnyíltabb, legfelszabadultabb, legkommunikáció kompatibilisebb élményét nyújtotta, minden szinten és minden értelemben... Sem előtte, sem utána olyan szintű együtt alvást, mint amit vele átélhettem, soha, senkivel nem élhettem át. És most leghatározottabban csak az alvásról beszélek. A férfi és nő közötti kapcsolatok legerősebb együvé tartozása ez, eldönt és meghatároz mindent. Nekem vele a legmeghatározóbb volt ez. (is)!"

– írta Alekosz, majd pontban éjfélkor a közösségi oldalán végleg elbúcsúzott követőitől.

- írják a poszt alatt a hozzászólók. Alekosz a poszt óta nem adott nem adott magáról életjelet.

Forrás: Facebook/Nagy Alekosz

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.