Várkonyi Andrea megtörte a csendet: "Nagyon jó érzés, hogy egymásra találtunk Lőrinccel"

esküvő házasság Várkonyi Andi Mészáros Lőrinc
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Több hetes hallgatás után megtörte a csendet az egykori műsorvezető.

Várkonyi Andrea, akit műsorvezetőként ismert meg az ország, az elmúlt hónapokban esküvőjével került a címlapokra. Összekötötte ugyanis az életét Mészáros Lőrinccel. Az esküvőjük pontos részleteit teljes titokban tartották, és csak a boldogító igen kimondása után jelentek meg róluk az első fotók. Hetekkel a nász után Andi most megtörte a csendet.

Így, pár héttel az esküvő után olyan jó kimondani, hogy a férjem!

Mi abszolút társként tekintünk egymásra, nincs olyan téma, amit kerülni kellene, vagy amit ne egymással beszélnénk meg először. Kifejezetten mély a kapcsolatunk, odafigyelünk egymásra"
HOT!

Forrás: Instagram, Várkonyi Andrea

Amikor megismertem Lőrincet, minden olyan magától értetődővé vált,

Ez a férjemnek és nekem is fontos volt. Édesapám vezetett az oltárhoz, és bevallom, onnantól kezdve, hogy megláttam aput, szinte végig a könnyeimmel küzdöttem, olyan boldog voltam. Az esküvő vidám hangulatban telt, azt hiszem, sikerült meghitt hangulatot teremteni, ami a célunk volt" - árult el további részleteket az esküvőről a pszichológusként is dolgozó egykori televíziós.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.