Több hetes hallgatás után megtörte a csendet az egykori műsorvezető.

Várkonyi Andrea, akit műsorvezetőként ismert meg az ország, az elmúlt hónapokban esküvőjével került a címlapokra. Összekötötte ugyanis az életét Mészáros Lőrinccel. Az esküvőjük pontos részleteit teljes titokban tartották, és csak a boldogító igen kimondása után jelentek meg róluk az első fotók. Hetekkel a nász után Andi most megtörte a csendet.

"Nagyon jó érzés, hogy egymásra találtunk Lőrinccel. Így, pár héttel az esküvő után olyan jó kimondani, hogy a férjem! És legalább ennyire jó azt hallani, amikor rólam mesél, amikor azt mondja: a feleségem. Rengeteg kifejezés létezik két ember kapcsolatára, lehet pár, élettárs, férj és feleség... Mi abszolút társként tekintünk egymásra, nincs olyan téma, amit kerülni kellene, vagy amit ne egymással beszélnénk meg először. Kifejezetten mély a kapcsolatunk, odafigyelünk egymásra" - mesélte a HOT!-nak Várkonyi Andrea, aki elárulta azt is: nem gondolta volna, hogy valaha megházasodik.

Forrás: Instagram, Várkonyi Andrea

Amikor megismertem Lőrincet, minden olyan magától értetődővé vált,rövid idő elteltével megkérte a kezem, és én igent mondtam, mert a világ legtermészetesebb dolgának tartottam, hogy összekötjük az életünket. Sőt, abban is biztosak voltunk az első pillanattól, hogy nemcsak polgári, hanem egyházi szertartást is szeretnénk.

Ez a férjemnek és nekem is fontos volt. Édesapám vezetett az oltárhoz, és bevallom, onnantól kezdve, hogy megláttam aput, szinte végig a könnyeimmel küzdöttem, olyan boldog voltam. Az esküvő vidám hangulatban telt, azt hiszem, sikerült meghitt hangulatot teremteni, ami a célunk volt" - árult el további részleteket az esküvőről a pszichológusként is dolgozó egykori televíziós.