L.L. Junior könnyekig meghatódott: "Egy igazi hősnél jártunk"

Forrás: Instagram/l.l.junior -
támogatás sztár énekes L.L. Junior
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
L.L. Junior valóra váltotta egy beteg kislány álmát. 

Mirjam egy nyírmadai kislány, akinek a bal lábát egy súlyos betegség következtében amputálni kellett. A kislány kedvenc énekese L. L. Junior, aki személyesen látogatott el hozzá a kórházban. Hétvégén a nyírarmadai polgármester és a lakosság összefogott, és gyűjtést szerveztek a kislánynak, hogy ezzel segítsék őt és nagymamáját - írja a Bors.

"A világ egyik legerősebb kislányánál, Mirjamnál jártunk, Nyírmadán. Sajnos egy betegség miatt amputálni kellett a bal lábát, és így kénytelen folytatni az életet. Egy hónappal ezelőtt meglátogattam a kórházban és egy hihetetlen cserfes, klassz kislányt ismerhettem meg, aki ragyogó szemekkel beszélt a dalaimról. A polgármester és a lakosság gyűjtést szervezett nekik, hiszen a nagymamája egyedül neveli. A nyírmadai közösség 5-ösre vizsgázott empátiából, emberségből. Felnézek rájuk, és hálás vagyok, hogy részesei lehettünk Mirjam támogatásának" - írja bejegyzésében Junior.

Az énekes a kórházban is meglátogatta a kislányt. Forrás: Instagram/l.l.junior

Hozzátéve: "Mi is küszködtünk a könnyeinkkel. Most a kocsiban, úton másik koncertre, csendben ülünk és eltörpül minden eddig nagynak hitt probléma. Egy igazi hősnél jártunk"

Ez is érdekelhet: "Megint csalódtam" - L.L. Junior cáfolja a válásukról szóló pletykákat, és perrel fenyeget

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.