L.L. Junior valóra váltotta egy beteg kislány álmát. 

Mirjam egy nyírmadai kislány, akinek a bal lábát egy súlyos betegség következtében amputálni kellett. A kislány kedvenc énekese L. L. Junior, aki személyesen látogatott el hozzá a kórházban. Hétvégén a nyírarmadai polgármester és a lakosság összefogott, és gyűjtést szerveztek a kislánynak, hogy ezzel segítsék őt és nagymamáját - írja a Bors.

"A világ egyik legerősebb kislányánál, Mirjamnál jártunk, Nyírmadán. Sajnos egy betegség miatt amputálni kellett a bal lábát, és így kénytelen folytatni az életet. Egy hónappal ezelőtt meglátogattam a kórházban és egy hihetetlen cserfes, klassz kislányt ismerhettem meg, aki ragyogó szemekkel beszélt a dalaimról. A polgármester és a lakosság gyűjtést szervezett nekik, hiszen a nagymamája egyedül neveli. A nyírmadai közösség 5-ösre vizsgázott empátiából, emberségből. Felnézek rájuk, és hálás vagyok, hogy részesei lehettünk Mirjam támogatásának" - írja bejegyzésében Junior.

Az énekes a kórházban is meglátogatta a kislányt.Forrás: Instagram/l.l.junior

Hozzátéve: "Mi is küszködtünk a könnyeinkkel. Most a kocsiban, úton másik koncertre, csendben ülünk és eltörpül minden eddig nagynak hitt probléma. Egy igazi hősnél jártunk"

Ez is érdekelhet: "Megint csalódtam" - L.L. Junior cáfolja a válásukról szóló pletykákat, és perrel fenyeget