"Megint csalódtam" - L.L. Junior cáfolja a válásukról szóló pletykákat, és perrel fenyeget

válás Körtvélyessy Kinga per pletyka L.L. Junior
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
L.L. Junior az Instagram-oldalán cáfolta a ma megjelent híreket, hogy azért mentek szét Kingával, mert felesége nem volt hajlandó felvenni a roma szokásokat.

L.L. Junior és felesége, Körtvélyessy Kinga még augusztusban költöztek külön. Azóta több pletyka is felröppent a sztárpárról, és arról, hányadán állnak most egymással.

Juniort és Kingát néhány hete már, hogy minden este láthatjuk a Nyerő Páros című realityben, ahol kétségkívül ők az egyik legmegosztóbb pár. A rajongók például azt nem értik, miért nem csattan el közöttük egyetlen csók sem, és mi az oka annak, hogy ennyire távolságtartóan viselkednek egymással. A villában pedig hol Kárpáti Rebeka pasija, Fecó, hol pedig Molnár Gusztiék kerülnek összetűzésbe Juniorékkal. Nem csoda, hogy a bulvárlapok rendszeresen cikkeznek róluk, ám a zenész nem tűri, ha valótlant állítanak. Junior most a közösségi oldalán fakadt ki a róluk szóló álhírek miatt, és azt is elárulta, milyen a kapcsolatuk most Kingával:

"Cáfolom azt a mai címlapot, miszerint roma szokások miatt mentünk volna szét . Kingával szeretjük egymást és dolgozunk a kapcsolatunkon. Ennek semmilyen etnikai vagy tradicionális oka nincsen, és soha nem is volt - már a feltételezés is sértő!

- írja Junior a posztban, amiben arra kéri az újságírókat, hogy a beleegyezésük nélkül ne publikáljanak hülyeségeket.

"Megint csalódtam. Nem baj, az élet megy tovább és lapozunk. De ne ezt a lapot! Mi azért együtt Gyönyörűszép napot kívánunk mindenkinek. Ui: egyáltalán nincs kedvem bíróságra járni és pereskedni, de tényleg úgy tűnik, hogy más esélyt nem hagytok..."

- tette hozzá a zenész.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.