Őket nem láthatjuk tovább az RTL Klub képernyőjén: lejárt az idejük

Nyerő páros Kulcsár Edina Csuti RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Nyerő páros újabb mérföldkőhöz érkezett, ugyanis ismét távozott egy páros a műsorból: Kulcsár Edina és Csuti esett ki a játékból.

A Nyerő páros ismét elérkezett ahhoz a ponthoz, amikor két játékostól búcsút kellett venni. A veszélyzónába Kulcsár Edina és Csuti kerültek, mivel nekik volt a legkevesebb pénzük, mellettük pedig Molnár Guszti és párja, Vivi ültek, mert a közös feladatban ők teljesítettek a legrosszabbul.

Kulcsár Edina és Csuti távoztak a műsorból Forrás: RTL Klub

Habár három páros szavazhatott, izgalmasabbá tette a játékot az, hogy a frissen visszakerült Pataki Zita és párja kiváló teljesítményük miatt előnyhöz jutottak: szavazatuk duplán számított. Így végül hiába kapott Csuti és Edina két szavazatot, Guszti és Vivi pedig egyet, mivel azt az egyet Zitáéktól kapták, szavazategyenlőség alakult ki. Ilyenkor pedig a pénz dönt, amiből Edinának és Csutinak volt kevesebb, így ők távoztak a játékból.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.