Hatalmas port kavart Berki Krisztián és felesége, Berki Mazsi szüléstörténete, akik élőben közvetítették a vajúdás és a szülés teljes egészét.

"Suttyó vagy zseni a Berki?" - kérdezte Istenes Bence az IstenEst című műsorában. Persze kérdése költői volt, mert nem titkolta sokáig álláspontját. Miután végigélt két szülést is Adéllal, kifejezetten ízléstelennek és felháborítónak tartja az ötletet, hiszen kevés ennél intimebb pillanat létezik az ember életében. Berki rengeteg pénzt keresett a szülés utolsó órájának közvetítésével, amit bárki megtekinthetett 1500 forint ellenében.

A beszélgetésben Fluor Tomi és Járai Máté is részt vett. Kiderült, hogy ők sem tennének ilyet, de azért közösen körbejárták a témát pro és kontra. Végül arra jutottak, hogy ha nem lett volna kereslet a fizetős, élő közvetítésre, valószínűleg kínálat sem lett volna.

Végre felkerült az első fotó Berki Emma Katerináról a közösségi oldalakra. A friss édesanya, Mazsi egy imával posztolta a bejegyzést, melyben a Boldogasszonyhoz fohászkodik. A kommentelőkre ebből az áhitatból nem igazán ragadt, többen szúrós megjegyzést kommenteltek a fotó alá.