Tücsi nehezen tud megbirkózni azzal, hogy férje elköltözött

Forrás: Red Lemon Media -
Tücsi távkapcsolat Sofron István különélés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindenkit meglepett a sztárpár, amikor nyáron bejelentették, különköltöznek.

A műsorvezető és profi jégkorongos férje nem azért él távkapcsolatban, mert megromlott a viszonyuk. Tücsi férje, Sofron István ugyanis új csapathoz igazolt és július óta már a csíkszeredai együttesben játszik. Ehhez pedig elengedhetetlen volt, hogy Erdélybe költözzön, családja viszont nem tudta követni őt.

Forrás: Red Lemon Media

A pár ezért döntött a távkapcsolat mellett, ám egyikük sem viseli könnyen a különélést. Nemcsak egymást látják ritkán, hanem gyermekeiket is. Tücsitől nemrég az egyik kommentelő kérdezte meg, hogyan érzi magát, hogy bírja a távolságot a férjétől - szúrta ki a Ripost.

"Nehéz nagyon. Ritkán nehezebb, mint gondoltam, de nyomjuk Naruskámmal nagy szövetségben. Fáradtabb vagyok, mint egyébként, de nem lehet panaszra okom, mert Nara nagyon ügyes kis társam ebben. Most ráadásul megyünk is vissza Sofival."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.