Régen nem láttuk már: szokatlan ruhában jelent meg a vörös szőnyegen Ashley Olsen - Fotó

Mary-Kate Olsen visszavonulás vörösszőnyeg fekete ruha Ashley Olsen díjátadó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ashley és Mary-Kate Olsen harminc évvel ezelőtt tűntek fel Hollywood egén, és üstökösként haladtak a világhírnév felé. Filmek és tévésorozatok hada követte egymást, ám az egykoron népszerű duóról egy ideje már semmit sem hallani.

Mindkét Olsen-lány visszavonultan él. Tudatos döntés volt ez a részükről, elegük lett a filmiparból. A lányok már 6 éves koruktól kezdve a reflektorfényben álltak, egymás után készítették a mozifilmeket, tévésorozatokat forgattak és számtalan reklámban szerepeltek. Majdnem tíz éven keresztül mondhatni a csapból is ők folytak.

A 2000-res évek elején azonban visszavonulót fújtak és az elmúlt tizenöt évben alig vállaltak szerepet. Nemcsak a filmes munkákra mondtak nemet, rendezvényeken sem láthatta őket senki. Sőt a közösségi médiától is igyekeznek távol maradni. Ezért is lepett meg mindenkit, hogy Ashley Olsen elment az Amerikai Divattervezők Céhének díjátadójára.

Szokatlan ruhában jelent meg a vörös szőnyegen Ashley Olsen Forrás: Getty Images for YES 20th Anniversary Gala/2021 Getty Images/Matt Winkelmeyer

Az egykori gyereksztár azonban nemcsak feltűnésével, hanem ruhájával is meglepetést okozott. Ashley ugyanis egészen visszafogott, nem kirívó, sőt akár unalmasnak is nevezhető szettben vonult végig a vörös szőnyegen. Fekete nadrágot, fekete blúzt és kabátot viselt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.