Ashley és Mary-Kate Olsen harminc évvel ezelőtt tűntek fel Hollywood egén, és üstökösként haladtak a világhírnév felé. Filmek és tévésorozatok hada követte egymást, ám az egykoron népszerű duóról egy ideje már semmit sem hallani.

Mindkét Olsen-lány visszavonultan él. Tudatos döntés volt ez a részükről, elegük lett a filmiparból. A lányok már 6 éves koruktól kezdve a reflektorfényben álltak, egymás után készítették a mozifilmeket, tévésorozatokat forgattak és számtalan reklámban szerepeltek. Majdnem tíz éven keresztül mondhatni a csapból is ők folytak.

A 2000-res évek elején azonban visszavonulót fújtak és az elmúlt tizenöt évben alig vállaltak szerepet. Nemcsak a filmes munkákra mondtak nemet, rendezvényeken sem láthatta őket senki. Sőt a közösségi médiától is igyekeznek távol maradni. Ezért is lepett meg mindenkit, hogy Ashley Olsen elment az Amerikai Divattervezők Céhének díjátadójára.

Szokatlan ruhában jelent meg a vörös szőnyegen Ashley OlsenForrás: Getty Images for YES 20th Anniversary Gala/2021 Getty Images/Matt Winkelmeyer

Az egykori gyereksztár azonban nemcsak feltűnésével, hanem ruhájával is meglepetést okozott. Ashley ugyanis egészen visszafogott, nem kirívó, sőt akár unalmasnak is nevezhető szettben vonult végig a vörös szőnyegen. Fekete nadrágot, fekete blúzt és kabátot viselt.