Ettől rettegett a műtőasztalon Berki Mazsi: "a szülés utáni 'aranyóra' sajnos nem járt"

Forrás: Facebook/Berki Renáta -
Berki Emma Katerina császármetszés szülés Berki Mazsi Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Miközben az egész ország élőben nézhette Berki Mazsi és Berki Krisztián babájának világra jövetelét, a kismama rettegett a műtőasztalon. Berki Emma Katerina november 4-én hosszú vajúdás után császármetszéssel jött világra.

" Amikor a kicsit kiemelték a pocakomból, az addig felgyülemlett stressz lezuhant rólam. Akinek született gyermeke, pontosan tudja, mire gondolok. Végig eszméletemnél voltam, pontosan tudtam, mi történik, épp mit csinálnak velem, és fantasztikus volt, amikor végre a kezemben tarthattam Emmát. A császár miatt nekem a szülés utáni 'aranyóra' sajnos nem járt, de miközben műtöttek, tudtam, hogy a pici babám a legjobb helyen, az édesapja karjaiban van. Hatalmas megnyugvás volt ez számomra, ezért tudtam nyugodt maradni a műtőasztalon" – mesélte Mazsi a Borsnak, és hozzátette, nem tudta, elalhat-e, félt, hogy nem ébred fel többé.

Forrás: Facebook/Berki Renáta

"Amikor megláttam Emmát, minden rossz gondolatom elszállt, és bár császár után az édesanya még a fejét sem mozgathatná, nagyon nehezemre esett nem azt tenni, ami a kislányomnak is jó. Fantasztikus érzés, hogy már itt van közöttünk, egy igazi kis angyal, minden nap hálát és köszönetet mondok neki, amiért engem választott édesanyjának. Nagyon sokat beszélgetünk, imádja a hangunkat, és már most figyel mindent" – tette hozzá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.