MTV EMA 2021: Lenyűgöző ruhakölteményben vonult a vörös szőnyegen Rita Ora - Fotó

ruhaköltemény szexi gyönyörű vörös szőnyeg Rita Ora MTV EMA 2021
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy minden évben, így idén is sztárok adják át majd a díjakat az MTV EMA show-n. A mai napon többek között a világhírű Rita Ora is végigvonult a budapesti Papp László Sportaréna vörös szőnyegén.

Rita Ora kétségkívül a világ egyik leghíresebb énekesnője. A dögös popsztár, aki nem fél megmutatni bájait, ezúttal egy igen visszafogott, letisztult, mégis különleges ruhában vonult végig a vörös szőnyegen .A fekete, tollakkal kirakott felső részhez hosszú uszály is tartozott, a ruha alsó része viszont egy egyszerű, fekete nadrág volt, amihez egy szintén fekete magassarkút húzott.

Rita Ora Forrás: Getty Images for MTV/2021 Getty Images/Kate Green

Az énekesnőt egyébként szerelme,Taika Waititi is elkísérte, és a sármos rendező egy-egy jó fotó kedvéért nem volt rest megigazítani Rita ruháját. Kétségkívül ő volt az idei MTV EMA egyik legcsinosabb híressége.

Rita Ora és Taika Waititi Forrás: Getty Images for MTV/2021 Getty Images/Kate Green

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.