"Az orvos eltávolítást javasolt" - Szövettani eredményekre vár a magyar énekeső

szűrés Nagy Adri énekesnő sztár anyajegy
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagy Adri semmit sem bíz a véletlenre. Az énekesnő évek óta rendszeresen jár szűrésre, ugyanis testén elég sok anyajegy található.

Nagy Adri nemrégen ismét egy kisebb beavatkozáson esett át, ugyanis testéről eltávolítottak egy gyanús anyajegyet. Az énekesnő jelenleg a szövettani eredményeket várja. A vizsgálatok fontosságára külön felhívja a figyelmet az instagram-posztjában is.

"Tegnap levették rólam a 7. gyanús anyajegyet is. Lassan már rutinosan megyek félvente erre a beavatkozásra... Az ellenőrző vizsgálatot két szűrés között iktattam be, mert úgy láttam, megváltozott az anyajegy mérete és színe is... és milyen jól tettem, a bőrgyógyász összehasonlította a fél évvel ezelőtti általa lefotózott képpen és valóban látta az eltérést, ezért eltávolítást javasolt. Most várom a szövettani eredményeket. Tessék elmenni szűrésekre! Életmentő lehet" - figyelmeztette követőit az énekesnő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.