Kamuból jöttek össze - óriási titok derült ki Istenes Bence és Kovácsovics Fruzsi kapcsolatáról

Forrás: Instagram/Kovácsovics Fruzsi, Instagram/Istenes Bence -
Kovácsovics Fruzsina kamu VIVA TV Istenes Bence kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Döbbenetes dologra derült fény Istenes Bence és exbarátnője, Kovácsovics Fruzsina kapcsolatáról. Nem önszántukból, hanem utasításra jöttek össze, így kezdtek el ismerkedni egymással.

Az egykori zenecsatorna, a VIVA TV egyik legismertebb arca volt Istenes Bence és Kovácsovics Fruzsina, akikről köztudott, hogy anno egy párt alkottak. A megismerkedésük azonban egyáltalán nem volt szokványos, sőt maguktól bele sem vágtak volna a kapcsolatba. Kovácsovics Fruzsi sajtósának az ötlete volt, hogy hozzák őket össze "kamuból".

"Itt van a Bence, egy új kis ficsúr, mit szólnátok, ha ti most összejönnétek, pár hónap múlva majd szakítotok" - idézi fel Fruzsina azt a pillanatot, amikor kiderült, el kell játszania, hogy összejött Istenes Bencével.

Kamuból jöttek össze - óriási titok derült ki Istenes Bence és Kovácsovics Fruzsi kapcsolatáról Forrás: Instagram/Kovácsovics Fruzsi, Instagram/Istenes Bence

Az énekesnő az IstenEst legutóbbi adásában fedte fel a titkot, hogy sajtósa - aki egyben a VIVA sajtósa is volt - így csinált felhajtást a tévéadónak és a két fiatal, pályája elején álló műsorvezetőnek.

- mondja nevetve Fruzsi, aki később tényleg beleszeretett Bencébe. Az énekesnő még elmesélte, hogy a sajtósok annyira komolyan vették ezt a kamunak induló kapcsolatot, hogy még azt is begyakoroltatták velük, hogyan szereljék majd le a kíváncsiskodó újságírókat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.