Váratlan fordulat, hosszú évek után kibékült egymással Vitray Tamás és Friderikusz Sándor

békülés feszültség ellentét Vitray Tamás Friderikusz Sándor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hosszú évekig tartó csatározás után kibékült egymással Vitray Tamás és Friderikusz Sándor. A két tévés legenda viszonya nem volt felhőtlen, sok nézeteltérés volt köztük. Friderikusz most online műsorában, élő adásban békét kötött Vitray Tamással.

Friderikusz Sándor meghívta podcastműsorába Vitray Tamást, ahol tartalmas, kedélyes beszélgetést folytattak. Kiderült, hogy Vitray nemcsak kibékült korábbi szakmai ellenfelével, de neki adta meg a lehetőséget arra is, hogy utolsó interjúját Friderikusz készítse vele.

Vitray nemrég bejelentette visszavonulását, hiszen úgy érzi, túlságosan idős ahhoz, hogy továbbra is rendszeresen szerepeljen:

"Ez a saját döntésem. Holnap elkezdem a kilencvenedik életévemet, nem kell többet szerepelnem, hiszen nem versenyzek: ez nem távfutás vagy távúszás. Nem akarok híres aggastyán lenni, aki még kilencvenedik életévében is mutatkozik: minden nagyon jó, nagyon szép volt, de ennyi elég volt" - mondta néhány héttel ezelőtt.

Vitray és Friderikusz kapcsolata sosem volt igazán felhőtlen. Egy régi legenda szerint már az első közös munkájuk során összevesztek - írja a Best magazin. Friderikusz még csak éppen belecsöppent a tévézés világába, rutintalan volt. Akkor Vitray éles kritikát fogalmazott meg vele szemben, ami mély sebet hagyott benne. Ezzel elindult a lavina, és egészen 2021-ig folyt a csatározás.

Vitray Tamás Fotó: Hirling Bálint [origo]

Friderikusz most viszont meghívta műsorába Vitrayt, ő pedig elfogadta az invitálást.

"Szívesen jött? Szívesen jött, ugye?" - tette fel a beszélgetés elején másodjára is a kérdést Friderikusz Sándor.

"Előbb-utóbb szóvá tettem volna, hogy miért nem vagyok."

Ebből a nézők már sejthették, hogy a csata tényleg véget ért, a harag már a múlté. Az azonban nem került szóba, hogy mi volt az évtizedeken át tartó harag oka.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.