Kora és külseje miatt bántják Kisót, nem hagyta szó nélkül

öregedés kritika Kisó vallomás Kiss Orsi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A műsorvezető közösségi oldalán válaszolt az őt kritizálóknak.

Pár nappal ezelőtt Kiss Orsinak hatalmas élményben volt része, ő fogadta az MTV EMA vörös szőnyegén a Budapestre érkező világsztárokat. Mindenki elájult a magyar tévés külsejétől, többen megpróbáltak a közelébe férkőzni.

Kisó szépsége azonban nem nyűgöz le mindenkit. Elmondta, hogy mostanában egyre több olyan üzenetet kap, melyeknek felhívják a figyelmét arra, hogy mennyire megöregedett. Legújabb posztjában ezekre a kommentekre reagált:

„Az elmúlt napokban többször megkaptam, hogy mennyire megöregedtem.

Hazudnék, ha azt mondanám, lepörögtek rólam ezek a megjegyzések, de az igazság az, hogy elmúltam 41 éves.

Megtehetném, hogy 28 évesre retusálom magam (lásd jobb oldali fotó), de minek? Kinek? Azért, hogy megkíméljem magamat a 'kedves' hozzászólásoktól? Aki sérült lelkileg, önmagával háborúzik, bármit tehetek, bármilyen lehet a külsőm, akkor is belém fog kötni.

Eszembe jut, hogy nap, mint nap hány gyermek, fiatal hal természetes halált; hányan vetnek véget önkezűleg az életüknek sértegetések, bántások miatt.

Hány középkorú hal meg betegségben, balesetben és mit nem adtak volna azért, ha szebb kort élhettek volna meg. Nekem sem könnyű napról napra egyre több ráncot látni az arcomon, mégis bízom abban, hogy Isten kegyes lesz hozzám, és leszek még ennél sokkal öregebb és ráncosabb.

Személyes találkozások alkalmával azt szokták mondani, hogy jobban nézek ki élőben, mint a fotókon. Ez sokkal jobb, mintha azt kérdeznék, hogy az insta oldaladon ki van a képeken?

A fiataloknak azt üzenem, hogy aki a rosszat keresi, meg is találja, sokkal jobb, ha magadnak akarsz megfelelni, mint másoknak"

– írta bírálóinak Orsi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.