Várkonyi Andrea nemrég megjelent könyvében árult el néhány titkot a házasságáról: kiderült, milyen férj is Mészáros Lőrinc. 

Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc idén ősszel mondták ki a boldogító igent, de a házasságukról és a kapcsolatukról alig nyiltkoztak eddig. A volt műsorvezető azonban kivételt tett és nemrég megjelent könyvében elárult néhány titkot a kapcsolatukról.

Várkonyi Andrea házasságáról vallottForrás: Life TV

"Korábban soha senkivel nem tudtam összeölelkezve aludni, még egy délutáni szunyókálás erejéig sem. (...) Sokáig azt hittem, csak a romantikus filmekben létezik, hogy két ember egymás karjában szenderedik el, de most, amióta megtaláltam a páromat, meglepődve figyeltem fel rá, hogy csak ráhajtom a fejem a mellkasára, és mint a kisbaba, úgy alszom" - idézi a Blikk Várkonyi Andrea És ezt lehet? Jogod van jól lenni című könyvében leírtakat. 

A mostani párkapcsolatomban azt is észrevettem, hogy sokkal többször el tudom magam sírni, amikor beszélek magamról, bármilyen személyes történetemről, mert a másik olyan támogató, megtartó, bizalommal teli közeget teremt, amelyben érzem, hogy ezt biztonsággal megtehetem, és nem élnek vele vissza" - tette hozzá a volt műsorvezető. Arról is írt, hogy habár megtehetné, hogy ne dolgozzon, számára fontos az anyagi függetlenség. 

Nekem evidens, hogy pénzt keresek, hiába tehetném meg per pillanat a párom mellett, hogy már nem csinálok semmit" - szögezte le, és arról is írt, milyen az elvált emberek új kapcsolata. 

"Egy elvált partner esetében nemcsak a gyerekeket kapod, hanem valamilyen szinten az anyjukat is. Továbbá örülsz, ha az exfeleség már megtalálta a boldogságát valaki más oldalán. Az szuper, mert akkor el van foglalva az új pasijával, és nem a te leendő férjedet akarja visszaszerezni, aki azelőtt ugyebár az ő férje volt" - írta.