Több zsák papírpénz szóródott szét az autópályán, teljesen megbénult a forgalom

Fotó / 123RF -
autópálya forgalom papírpénz pénz szétszórt pénz pénzszállító pénzeső
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pénzeső hullott, az autósok egyik pillanatról a másikra elveszítették a fejüket. Mindenki megállt, kipattant a járművéből és szedegetni kezdte a széthullott papírpénzeket.

Több videó is kering arról a nem mindennapi esetről, ami nemrég történt az Egyesült Államokban. A dél-kaliforniai Carlsbad egyik főútján haladt végig egy pénzszállító autó, amikor véletlenül kinyílt az ajtaja és több zsák papírpénz hullot az autók közé.

Fotó / 123RF

A sofőrök fejvesztve pattantak ki az autóikból, hogy minél több bankjegyet össze tudjanak szedni. Ezzel teljesen megbénították az autópályát. A pénzeső nem hozott azonban nagy gazdagságot a szerencséseknek, mivel csak 1 és 20 (6600 Ft) dolláros bankókat szedegethettek a földről a rendőrség kiérkezéséig.

A helyi szervek letartóztattak két embert és az FBI-jal karöltve dolgoznak az ügyön, hogy kiderüljön, kinek a hibájából nyílhatott ki a pénzszállító ajtaja. A hatóságok arra kérték az embereket, hogy az így összegyűjtött pénzt ne tartsák meg, hanem vigyék be a legközelebbi rendőrőrsre - számolt be róla a Bors.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.