"Elcsúsztunk valamin" - Frohner Ferenc megszólalt Kárpáti Rebekáva való szakításáról

búcsú Kárpáti Rebeka szakítás Frohner Ferenc
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Néhány nappal ezelőtt Kárpáti Rebeka Instagram-oldalán jelentette be, hogy már nem alkotnak egy párt Frohner Ferenccel. A szakítással kapcsolatban a fodrász is megszólalt, aki szívszorító szavakkal búcsúzik volt kedvesétől.

Két év után véget ért Kárpáti Rebeka és Frohner Ferenc kapcsolata. A modell Instagram-oldalán számolt be a szakításról. Ferenc megható szavakkal búcsúzik volt kedvesétől a közösségi oldalán.

"Egy nő, aki mellett a legnagyobbat fejlődtem.Megannyi dolgot köszönhetek neked...Kitartottunk egymás mellett és emeltük egymást azért ,hogy építhessünk egy közös jövőt.Azonban elcsúsztunk valamin...Ennek ellenére elképesztő, miken mentünk keresztül és mennyi közös élményt adtál nekem.Tisztelettel, szeretettel gondolok Rád és Ránk! Köszönöm az elmúlt két évet Bec... Hatalmas érték vagy" - írta Frohner Ferenc a közösségi oldalán.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.