Majka már átesett a koronavírus-fertőzésen, még kórházba is került, tehát pontosan tudja, hogy nem lehet félvállról venni a járványt.

Most, hogy több helyen is visszatért a kötelező maszkviselés, sokan fejezik ki a nemtetszésüket. Majka humoros poszttal üzent azoknak, akik mindenféle légből kapott magyarázatokra hivatkozva nem hajlandóak maszkot viselni:

"Mondjunk nemet a KABÁT-ra! Egyre többen ismerik fel végre, hogy a kabátok valójában NEM VÉDENEK a hideg ellen! Az egészet a ruhalobbi és a nagy ruhagyártók erőltetik az emberekre!

– A kabátokat sosem tesztelték rendesen, nem tudni, hosszú távon mit okoznak!!!

– Az ősembereknek sem volt kabátjuk, a természetes hidegtűrés mentette meg őket, és a mai embernek is az tesz jót!

– Egy fél citrom levele és 3 ánizsmag többet segít a hideg ellen, mint a teljesen mesterséges és természetellenes kabát!

– A kabát rengeteg műanyagot, a zipzár részen pedig veszélyes fémeket tartalmaz, amik a szervezetbe bejutva óriási károkat tudnak okozni.

– A kabátban olyan anyagokat használnak fel, amiket élelmiszerekben még sosem engedélyeztek; akkor hogy is van ez?

– Nem furcsa, hogy óvodás korunk óta ránk erőltetik a kabátot, és azt mondják, higgyük el, hogy hasznos??? El kéne gondolkozni!!!

– Valamennyi ember, aki az elmúlt 100 évben Magyarországon meghalt, hordott kabátot!!! Véletlen?!

– Egyes 'tudósok' azt állítják, kabátot kéne hordanunk, de egyik nyilatkozatukban se volt rajtuk kabát!!!

– A NASA sosem fejlesztett kabátot, pedig az űrben nagyon hideg van! Emberek, ébresztő!!!

– A kabátokat különböző módokon kezelik, tele vannak VEGYSZEREKKEL! Ne hagyd mérgezni magad!

– Elgondolkodtál már azon, mi lesz a fehér kabátokkal, amikor már nem használják őket? Nézz fel az égre! Ledarálják és repülőkről szórják szét, hogy a bennük lévő vegyszerekkel irtsák az embereket!!!!

– A kabátokba chipeket varrnak, hogy azokkal programozzák az emberek agyát! Vajon miért csak az ott dolgozókat engedik be a kabátgyárakba? Az átlagembert miért nem? KIDERÜLNE AZ IGAZSÁG?

– Láttál már valaha kabátgyártós videót? HOPPÁ!!!

– Egy ismerősöm barátja apjának a munkatársának a fia, aki szabó, igazi profi és ért a kabátokhoz, kibontotta a varrást a kabátján. Azóta eltűnt! Sem ő, sem a kabátja nincs meg! A KABÁTLOBBI MIT TITKOL ENNYIRE?

– Az összes videót, ami a kabátok ellen szólalt fel, eltűntették a YouTube-ról! Mi más, ha ez nem bizonyíték?

ÉBRESZTŐ EMBEREK! NE DŐLJETEK BE A KABÁTLOBBINAK! KITARTÁS, MERT VANNAK, AKIK LÁTJÁK A JÖVŐT, ÉS NINCS MÁR SOK IDŐ HÁTRA, ELJÖN A KABÁTMENTES CSODÁLATOS ÉLET!" - írta Majka a Facebookon, aki bevallotta, a szöveget nem ő találta ki, ő is csak valakitől átvette.