Tegnap tartották a Bachelor - A Nagy Ő sajtótájékoztatóját, ahol betekintést nyerhettünk a műsor kulisszái mögé. A showban 21 fiatal, csodaszép nő tett fel mindent azért, hogy elnyerje a világbajnok kajakozó Tóth Dávid szívét. A sportoló számára hatalmas meglepetés volt, amikor a lányok között megpillantott egy csinos lányt a múltjából. 

December 5-én, vasárnap este indul a TV2 szuperprodukciója, a Bachelor - A Nagy Ő című reality, ahol a világbajnok és olimpiai ezüstérmes kajakozó, Tóth Dávid keresi a párját. A 36 éves sportoló élete teljes, azonban vágyik a családalapításra és a mindent elsöprő szerelemre. A műsorban 21 lány fog Dávid kegyeiért versengeni, akik mindent megtesznek azért, hogy elnyerjék a férfi szívét.

A lányok között a sportoló egy régi ismerőst is megpillantott, akivel már két alkalommal is találkozott évekkel ezelőtt.

Tóth Dávid nagyon vágyik már a szerelemreForrás: artandlens.hu/Varady Nikolett

"Kicsit meglepett, amikor láttam, de gyorsan el tudtam engedni a múltat és úgy tudtam nézni rá, mint a többiekre" - mesélte a Borsnak Dávid, aki azt is elárulta, milyen társat keres maga mellé.

"Szeretnék találni valakit, aki nem játssza meg magát. Ne azért tetsszek valakinek, mert most híresebb vagyok! Azért szeressenek, mert megfogja őket a belsőm, a külsőm és minden, ami én magam vagyok" - vallotta őszintén.