Völgyi Zsuzsi már tavaly beszélt arról, hogy nehézségek vannak a kapcsolatukban, az évek óta tartó építkezés nagy terheket rótt rájuk. Akkor az énekesnő azt mondta: megpróbálják megmenteni a házasságukat. Nem sikerült. 

Zsuzsi a Storynak mondta el, vége a kapcsolatuknak. 

"Egyszer csak azon kaptam magam, hogy eltelt egy év, és én Glóriával még mindig az anyukámnál élek, a házunk pedig sehol sem tart. Aztán eltelt még két év, az otthonunk ugyanúgy élhetetlen, én pedig még mindig a férjem nélkül élek. Akkor már kettecskén a kislányommal a csepeli lakásomban" – mesélte az énekesnő. 

Forrás: TV2/Sárosi Zoltán

"Vajmi kevés a mindennapokban, hogy egy férj, egy édesapa egy héten egyszer-kétszer van a családjával. Miközben én egyedül vásárolok, cipekedem, intézem a gyerekünk életét, mellette pedig dolgozom. Rájöttem, hogy igaziból évek óta egyedülálló anyuka vagyok. Pedig nekem a család nem ezt jelenti. Nem erre vágytam, amikor Gábornak igent mondtam (...) Az a tisztességes, ha hivatalosan is lezárjuk a házasságunkat, és tiszta lappal kezdjük újra az életünket, külön-külön. Úgy döntöttem, jövő év elején beadom a válókeresetet, és elválunk a férjemmel" - nyilatkozta és hozzátette, időközben az érzései barátivá szelídültek.

Hangolódj a karácsonyra a Life.hu-val!
Szuper ünnepi receptekkel, mutatós, de egyszerűen elkészíthető dekorációkkal és ajándékötletekkel vár a Life.hu karácsonyi rovata. Készülődj velünk az év legszebb időszakára!