Minden a feje tetejére állt Stollár Fanny kiskutyája miatt a LIMIT forgatásán

forgatás kiskutya Stollár Fanny limit teniszező
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Stollár Fanny teniszezőnő az Origo Sport LIMIT című műsorának első adásának lesz a vendége, ahol többek között arról is mesél majd, hogy bár szereti a kamerát, saját magát nem szívesen nézi vissza. A fiatal tehetségről az is kiderül, hogy Kempf Zozónak és Henry Kettnernek mennyire sikerült kimozdítania a komfortzónájából.

Az Origo Sport LIMIT című műsora első adásának bemutatója november 29-én lesz, amelyben a nézők jobban megismerhetik a felnőtt magyar bajnok, junior párosban wimbledoni bajnok, korosztályos Európa-bajnok magyar teniszezőnőt, Stollár Fannyt.

A 22 éves fiatal teheség az Origo Sportnak adott korábbi interjújában elmondta, hogy korábban még soha nem szerepelt ilyen jellegű műsorban, Kempf Zozóval és Henry Kettnerrel is a forgatáson találkozott először.

"Nagyon jó hangulatban telt a forgatás, annak ellenére, hogy előtte egyáltalán nem ismertem a fiúkat, most találkoztunk először. Nem sok ilyenen vettem még részt eddig, mert a tévés megjelenéseim nagy része sportszakmai interjúkból, elemzésekből, versenyösszefoglalókból áll, hasonló felkérésem nem nagyon volt eddig" - magyarázta, majd elmondta, hogy egy percig sem gondolkodott azon, hogy elvállalja a felkérést.

"A műfaj ellenére sem volt teljesen idegen az egész, mivel köze van a sporthoz, úgyhogy egy percig se gondolkodtam, örömmel vállaltam és nagyon vártam a forgatást. Ahogy mondtam,
minden profi volt, egyedül a kiskutyám, Nala nehezítette meg a dolgunkat, jobbra-balra rohangált a pályán. Ezt leszámítva minden ideális volt a munkához, senki nem játszott körülöttünk, nagyon élveztem" - tette hozzá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.