Ahogy már mi is megírtuk, váratlanul férjhez ment a magyar szépségkirálynő. Dobó Ági és gyermekeinek apja, Kis Csaba már 12 éve alkotnak egy párt, ám Csaba csak idén nyáron, a saját születésnapi buliján kérte meg a kedvese kezét.

Dobó Ági korábban már mesélt arról, hogy téli esküvőt álmodott meg, ám úgy látszik, a havat nem várták meg: a 2010-es Miss World Hungary győztese néhány nappal ezelőtt váratlanul esküvői fotót posztolt

Dobó Ági kezét tavaly kérte meg a szerelme, gyermekei apja, Kis Csaba. Az esküvőt a koronavírus miatt egészen idáig elhalasztották, most azonban semmi nem állt az útjukba, hogy kimondják egymásnak a boldogító igent. A volt szépségkirálynő alpesi hangulatú esküvőt álmodott meg magának a nagy napra.

Csak a szűk családi kör vett részt az eseményen, összesen 10-en voltak. A házaspár mindkét tagja megváltoztatta a nevét, még pedig Dr. Kis-Dobó Ágnes és Kis-Dobó Csabára.

"Azt gondolom, hogy ennyi év után még van egy olyan plusz töltete, hogy azt gondoljuk, hogy van ennek jelentősége, és egy borzasztóan jó, bizsergető új hullámot hoz az ember életébe" - mesélte Ági az Ébredj velünk című műsorban a kapcsolatuk minőségéről.

A gyerekek annyira nem érezték át az esküvő hangulatát - írja a Blikk - inkább annak örültek, hogy játszhattak az unokatesójukkal, ennek ellenére egy kiemelkedően aranyos pillanatot megemlítettek:

"A nagyobb fiunk futott oda hozzám először, és azt mondta: Anya, így, hogy apa is Dobó lett, én is szeretném felvenni a te nevedet! Kis-Dobó akarok lenni!" - fejezte ki örömét az egykori szépségkirálynő. A névfelvételről egyébként senki nem tudott, titokban tartották az esküvő napjáig.