A vadítóan dögös teniszező, Stollár Fanny izgalmas kihívás elé állította Henryt és Zozót - Videó

Fotó: Polyák Attila - Origo -
Henry Kettner Origo Sport Limit Stollár Fanny Kempf Zozo sport
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Origo Sport LIMIT című műsorában félprofi sportoló tartalomgyártók mérettetik meg magukat olimpikonok és világbajnokok ellen. Az első részben a teniszező Stollár Fanny a két műsorvezetőt, Henry Kettnert és Kempf Zozót állítja izgalmas kihívás elé a teniszpályán.

Tíz epizód, tizenegy sportoló - köztük egy testvérpár, két népszerű műsorvezető - az eredmény megszámlálhatatlan mennyiségű izgalmas sztori, és egy olyan sorozat, amit egyszerűen látni kell. Ez az Origo Sport LIMIT című műsora, aminek első adásában Kempf Zozo és Henry Kettner egy kis bemelegítés után a teniszpályán mérhették össze a tudásukat egymással és kihívójukkal, a gyönyörű teniszező Stollár Fannyval. Az első adásból kiderül, melyik fiú teljesített jobban a pályán, és az is, hogy ha Fanny cserélhetne egy napra bármelyik sportolóval, ki lenne az.

Kattints ide, és nézd meg az első adást!

Kempf Zozo és Henry Kettner Fotó: Polyák Attila - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.