A sárga csapatnál egyre nagyobb az összehang, a piros csapatban azonban gyakoriak a feszültségek.

Pénteken kezdődött a termelési verseny. Az ehhez kapcsolódó, termelést segítő játékot a sárga csapat nyerte. A győzelem után a csapat új erőre kapott, egyre nagyobb az összhang és a szeretet közöttük. A feladatuk, hogy levendulás termékeket készítsenek.

"Elégedett vagyok és újra felértékelődött bennem a csapatszellem, hálás vagyok, hogy egy ilyen összetartó és vidám csapat része lehetek" - mondta Oláh Gergő, akit társai megszavaztak csapatkapitánynak.

Szuperák Barbi és JollyInstagram

A piros csapatnál ezzel szemben több konfliktus is volt, egyre nagyobb a széthúzás. Úgy érzik, Jolly és Barbi inkább különálló egységként vannak jelen, nem a közösség részeként.

"Azt gondolom, hogy ha leülnénk közösen és elmondanánk Jolly-nak és Barbinak, hogy jobban szeretnénk, ha kicsit külön dolgoznának, szerintem ők ezen kiakadnának, miközben jelen helyzetben az egész csapatot veszélybe sodorhatják: ezen is múlhat a győzelem" - mondta Bódi Sylvi, akit rosszul érintett, hogy a szerelmeseknek nem sikerült megoldaniuk a sajtkészítési feladatot.

Hangolódj a karácsonyra a Life.hu-val!


Szuper ünnepi receptekkel, mutatós, de egyszerűen elkészíthető dekorációkkal és ajándékötletekkel vár a Life.hu karácsonyi rovata. Készülődj velünk az év legszebb időszakára!