Egyre inkkább fokozódik az ellentétek a piros csapat versenyzői között a Farm VIP műsorában. Jolly és Barbi viselkedésével nem igazán tudnak azonosulni a többiek, szerintük nem nyitnak kellőképpen a csapattársak felé.

A Farm VIP mai adásában kezdetét veszi a második termelési feladat, a levendulaszedés- és feldolgozás, azonban nem megy minden zökkenőmentesen, ugyanis Jolly és Barbi viselkedésével továbbra sem  tudnak azonosulni a többiek, szerintük nem nyitnak kellőképpen a csapattársak felé.

"Nem gondolom, hogy Jolly és Barbi rossz hatással lennének egymásra, de tény, hogy ők a csapaton belül egy másik csapat. Nyilván nekik már megvan a saját kis világuk, metakommunikációjuk, de így nem lehet működni egy csapatban, hogy mindig csak ketten dolgoznak együtt" - fogalmazta meg Noémi, aki a párnak szemtől szembe is elmondta a véleményét.

Farm VIP: Noémi szerint Jolly és Barbi nem igazi csapatjátékosokForrás: TV2

Sylvi is helyeselte Noémi gondolatait, Barbi azonban kevésbé lát ebben rációt:

"Szerintem ez eddig is így volt, és nem voltunk összeragadva a verseny alatt. Szerintem az egységünk erősíti a csapatot."

A csapat és a páros álláspontja látszólag különböző, ami egyre több konfliktust szül a pirosak között. Jolly ráadásul mást is sérelmez majd a pénteki epizódban...

A kérdés, hogy ez hogy hat majd a csapategységre és a második termelési feladatra – a mai adásból és a jövő heti folytatásból kiderül.

 

Hangolódj a karácsonyra a Life.hu-val!

Szuper ünnepi receptekkel, mutatós, de egyszerűen elkészíthető dekorációkkal és ajándékötletekkel vár a Life.hu karácsonyi rovata. Készülődj velünk az év legszebb időszakára!