Farm VIP: "Így nem lehet működni egy csapatban" - Fokozódik az ellentét Jolly és Barbi miatt a piros csapatban

TV2 pirosak ellentét Farm VIP
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyre inkkább fokozódik az ellentétek a piros csapat versenyzői között a Farm VIP műsorában. Jolly és Barbi viselkedésével nem igazán tudnak azonosulni a többiek, szerintük nem nyitnak kellőképpen a csapattársak felé.

A Farm VIP mai adásában kezdetét veszi a második termelési feladat, a levendulaszedés- és feldolgozás, azonban nem megy minden zökkenőmentesen, ugyanis Jolly és Barbi viselkedésével továbbra sem tudnak azonosulni a többiek, szerintük nem nyitnak kellőképpen a csapattársak felé.

"Nem gondolom, hogy Jolly és Barbi rossz hatással lennének egymásra, de tény, hogy ők a csapaton belül egy másik csapat.

Nyilván nekik már megvan a saját kis világuk, metakommunikációjuk, de így nem lehet működni egy csapatban, hogy mindig csak ketten dolgoznak együtt"

- fogalmazta meg Noémi, aki a párnak szemtől szembe is elmondta a véleményét.

Farm VIP: Noémi szerint Jolly és Barbi nem igazi csapatjátékosok Forrás: TV2

Sylvi is helyeselte Noémi gondolatait, Barbi azonban kevésbé lát ebben rációt:

"Szerintem ez eddig is így volt, és nem voltunk összeragadva a verseny alatt. Szerintem az egységünk erősíti a csapatot."

A csapat és a páros álláspontja látszólag különböző, ami egyre több konfliktust szül a pirosak között. Jolly ráadásul mást is sérelmez majd a pénteki epizódban...

A kérdés, hogy ez hogy hat majd a csapategységre és a második termelési feladatra – a mai adásból és a jövő heti folytatásból kiderül.

Hangolódj a karácsonyra a Life.hu-val!

Szuper ünnepi receptekkel, mutatós, de egyszerűen elkészíthető dekorációkkal és ajándékötletekkel vár a Life.hu karácsonyi rovata. Készülődj velünk az év legszebb időszakára!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.