November 6-án született Kollár Steve és Kollár-Nagy Klaudia első gyermeke, Lorabella. A kislány egy hónappal előbb jött világra, és a szülés után komplikációk adódtak.

Az 51 éves, magyar terminátorként híressé vált világbajnok táncos és felesége december elejére várta első gyermekük érkezését. A kislány egy hónappal előbb jött világra, a szülés után azonban komplikációk adódtak.

„November 5-én, péntek éjjel rohantunk be a kórházba, mert megindult a szülés. Előzetesen az ultrahang felvételekből láttuk, hogy szép nagy baba, de azért megijedtünk, mert az egy hónappal korábbi szülési időpont nyugtalanító volt. Végül 6-án reggel, 10 óra 22 perckor született meg császárral. 2-3 órát volt velünk, úgy tűnt, minden rendben van, aztán egyszerszer csak az egyik ápoló elkezdett szaladni vele és mi azt sem tudtuk, mi történik"

– emlékezett vissza a szülés napjára Kollár Steve.

Lorabellánál légzési nehézség lépett fel, az orvosok fertőzésre gyanakodtak, ezért a kislány inkubátorba került. 

„Aznap megfordult velünk a világ. Én talán még idegesebb voltam, mint a feleségem, még ő nyugtatott engem. Nagyon nehéz nap volt. De annyian mondták, hogy jó kezekben van, hogy nem lesz semmi baj, hogy ez hatott ránk. Végül 4-5 napig volt inkubátorban, kapott keringésjavítót és antibiotikumot is. November 15-én pedig végre már otthon voltunk együtt, igazi családként"

– mondta meghatottan a magyar Terminátorként híressé vált világbajnok táncos.

 

Hangolódj a karácsonyra a Life.hu-val!

Szuper ünnepi receptekkel, mutatós, de egyszerűen elkészíthető dekorációkkal és ajándékötletekkel vár a Life.hu karácsonyi rovata. Készülődj velünk az év legszebb időszakára!