Egy évvel ezelőtt tűnt fel a nyilvánosság előtt egy pándi fiú, Rácz Géza. A hatalmas túlsúllyal rendelkező srácon többen is megpróbáltak segíteni, ám végül a fitneszguru, Schobert Norbi vette kézbe az irányítást.

Rácz Géza az elmúlt egy évben több mint 100 kilótól szabadult meg és úgy tűnt, jó úton jár afelé, hogy még több felesleget leadjon. Az életmódváltásban Schobert Norbi segítette és rendszeresen posztoltak arról, hol tart Géza a fogyásban. Az elmúlt két hónapban azonban elmaradtak a szokásos bejegyzések.

Ez szemet szúrt Norbi és Géza követőinek is, hiszen sem újabb mérlegelésre, sem új helyzetjelentésre nem került sor. Végül az egyik kommentelő kérdésére a Norbi Update hivatalos üzenetben reagált az ügyre:

„Rácz Géza felnőtt ember, önálló döntési jogosultsággal. Bízunk benne, hogy idejekorán felismeri annak a segítőkészségnek és gondoskodásnak az értékét, amellyel Norbi viseltetett irányában az elmúlt, több mint egy évben. Nem kényszeríthetjük fogyásra, sem pedig termékeink fogyasztására, ugyanakkor minden szükséges segítséget megkapott Norbitól, ami elengedhetetlen ahhoz, hogy felismerje saját élete fontosságát.

Rácz Géza és Schobert NorbiForrás: Instagram

Mi visszavárjuk, hiszen értékes, jóindulatú fiatalembert ismertünk meg személyében, ezért nagyon bízunk benne, hogy tartani fogja a Norbi által javasolt étrendet. Azt azonban nem engedhetjük meg, hogy Géza esetleges nemtörődömsége aláássa azoknak az embereknek a munkáját, akik Norbi segítségével és/vagy iránymutatásával már lefogytak.

A mi cégünk nem egyenlő Géza teljesítményével, de egyenlő azokkal, akiknek a történeteit hétről hétre leközöljük az oldalunkon. Ha Géza fogyni akar, abban természetesen a partnerei leszünk. Ha csak hírnévre vágyik, de mellette nem mutat kellő hajlandóságot és legfőképpen alázatot arra, hogy kövesse Norbi utasításait, akkor viszont a munkakapcsolat véget fog érni. Jelenleg Géza térfelén pattog a labda, és nagyon reméljük, a továbbiakban is partnerünk lesz a játékban. Mi visszavárjuk!"

– idézte a Blikk a Facebookon közzétett üzenetet.

Hangolódj a karácsonyra a Life.hu-val!
Szuper ünnepi receptekkel, mutatós, de egyszerűen elkészíthető dekorációkkal és ajándékötletekkel vár a Life.hu karácsonyi rovata. Készülődj velünk az év legszebb időszakára!