Végre lencsevégre kapták a sztárpárt: exkluzív fotókon Szabó Zsófi és Shane Tusup

Forrás: Polyák Attila/Origo, Instagram/Shane Tusup -
fotó Szabó Zsófi szerelem Shane Tusup lesifotó exkluzív
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Annak ellenére, hogy Szabó Zsófi és Shane Tusup ez idáig nem sűrűn mutatkozott a nyilvánosság előtt együtt, az egész ország arról beszél, hogy a műsorvezető és az úszóedző egy párt alkotnak. Ezúttal egy hipermarketben, vásárlás közben kapták őket lencsevégre.

Shane Tusup még szeptemberben döntött úgy, hogy szakít barátnőjével, Courtney-val. Bár már akkor is azt pletykálták, hogy az úszóedző és barátnője a válófélben lévő Szabó Zsófi miatt mentek szét, sokáig nem volt semmilyen, szemmel látható bizonyíték a kapcsolatukról.

Később Shane már nyíltan bókolt Zsófinak a közösségi oldalakon, az utóbbi időben pedig több titkos fotó is készült a párról. Egy lesifotósnak köszönhetően az is kiderült, hogy Tusup a gyönyörű műsorvezetőnél töltötte az éjszakát, azóta pedig nem kérdés, hogy Zsófiék egy párt alkotnak. Nos, a sztárpár ezúttal egy hipermarketben vásárolt együtt, az Origo olvasója pedig nem tétovázott, és lefotózta őket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.