Joshi Bharat otthagyja a műsorát, miután szerelme eladta a Life TV-t

Forrás: Life TV -
Kelemen Beatrix műsorvezető távozás Life TV Joshi Bharat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiderült, hogy Joshi Bharat hamarosan eltűnik a Life TV képernyőjéről. A sorselemző szerződése az év végéig szól, amit nem akar meghosszabítani, pedig nemrég még nagy reményekkel beszélt egy új műsorról.

Az akkori sajtótájékoztató ideje alatt még szerelme, Kelemen Beatrix kezében volt a csatorna irányítása. Nemrég derült ki, hogy Mészáros Lőrinc exfelesége eladta a csatornát.

"Kelemen Beatrix távozása után Joshi is úgy döntött, távozik a csatornától. Biztosan nem hosszabbítja meg a szerződését, ami hamarosan lejár" - nyilatkozta a Blikknek egy, a neve elhallgatását kérő informátor.

A lap megkérdezte a műsorvezetőt a karrierjében bekövetkező változásról:
"Ezt az információt sem megerősíteni, sem cáfolni nem akarom" - mondta.

"Joshi Bharatnak érvényes szerződése van a csatornával, a következő szezon műsorstruktúrájáról pedig még korai lenne beszélni" - nyilatkozta a Life TV sajtóosztálya.

Joshi jelenleg az Ébredj velünk!-ben látható, illetve nemrég indult el új műsora, a Rejtélyek nyomában az Ozone-on.

Joshi Bharat a stúdióban Forrás: Life TV

Októberben bombaként robbant a hír, miszerint Joshi Bharat 31 év után szétköltözött feleségével, de nem kellett sokat várnia arra, hogy rátaláljon a boldogság: Mészáros Lőrinc egykori feleségével szerettek egymásba.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.