"Dolgoznék már rajtad" - VV Béci és menyasszonya, Norina másfél éve nem szexeltek

szex Young G egészségügyi problémák Mészáros Norina VV Béci
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
VV Béci, azaz Young G és menyasszonya, Mészáros Norina is feltűnnek a Van életünk című realityben, ahol többek között az is szóba került, hogy Norina egészségügyi problémái miatt már másfél éve nem szexeltek. 

"Dolgoznék már rajtad" - tette szóvá VV Béci menyasszonyának, Norinának a Life TV Van életünk című műsorában. Mivel Norinának több egészségügyi problémája is volt az elmúlt időszakban, így a pár 1,5 éve nem élhetett szexuális életet, ami rányomja kapcsolatukra a bélyegét.

Young G és Mészáros Norina nem élhetnek szexuális életet Norina egészségügyi problémái miatt. Instagram, Mészáros Norina

- mondta Norina vőlegényének, s azt is hozzátette, hogy tart az első együttlétüktől. Szerinte Bécinek kevés rossz tulajdonsága van, de egy ezek közül, hogy nehezen képzeli magát mások helyébe. Viszont ő nem tehet arról, hogy egyelőre nem lehetnek együtt.

Hangolódj a karácsonyra a Life.hu-val!

Szuper ünnepi receptekkel, mutatós, de egyszerűen elkészíthető dekorációkkal és ajándékötletekkel vár a Life.hu karácsonyi rovata. Készülődj velünk az év legszebb időszakára!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.