Csobot Adél - lehet, hogy hamarosan új taggal bővül a család?

Forrás: Csobot Adél/Instagram -
családbővítés Csobot Adél terhesség Istenes Bence nagy család
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csobot Adél családbővítési terveiről vallott. Az énekesnő 22 évesen hozta világra első gyermekét, Nátánt, majd két évvel később Ádint.

Nincs semmi meglepő abban, hogy Adél tervei között szerepel az újabb gyermekáldás, hiszen mindig arról álmodott, hogy nagy család veszi körbe, írja a Blikk Rúzs.

"12-13 éves lehettem, amikor konkrétan megfogalmaztam az anyukámnak, hogy: 'Anya, majd meglátod, én nem leszek 23 és már lesz egy gyerekem'. Tehát ennyire tudatosan. De azt is tudtam, hogy nagy családot szeretnék. Soha nem volt kérdés, hogy egy gyerek és akkor ott vége. Én tényleg mindig erről álmodoztam és úgy képzeltem el, hogy azok a vasárnapi ebédek azok olyanok lesznek, hogy hosszú asztal, nagyon sokan, és én főzök, és mindenki egyszerre beszél. Ez volt a vízióm" - mesélte Adél a NőComment vasárnapi adásában.

Csobot Adél Forrás: Csobot Adél/Instagram

"És mi a vége? Számban?"

- kérdezett rá a műsorvezető, Liptai Claudia, mire az énekesnő-színésznő: "Nem tudom".

"Még abszolút nyitott vagy erre?"

- faggatta tovább Liptai.

"Simán"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.