Berki Emma Katerina Berki Mazsi babafotó újszülött Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Berki Mazsi és Berki Krisztián első közös gyermeke pont egy hónappal ezelőtt született meg. Az anyuka édes babafotókkal lepte meg rajongóit.

A szülők gyermekük születése után úgy döntöttek, nem mutatják meg Emmát az első időszakban közösségi média oldalaikon. Ennek ellenére természetesen születnek posztok az újszülöttről, még ha az arca nem is látszik.

Emma vasárnap lett egy hónapos, ennek örömére Mazsi mutatott néhány képet a piciről. A csöppség arca továbbra sem látszik, de a képek mégis elképesztően aranyosak.

"A világ legcsodálatosabb ajándékát kaptam tőled kislányom, Anya lettem. A legszebb, de legfelelősségteljesebb feladatot kaptam tőled az életem hátralévő részére, amiért örökre hálás leszek Neked!" - írta Mazsi a kedves képekhez.

Berki Mazsi Insta-fotóin az utóbbi időben nem szerepel a férje. Az utolsó közös fotó, amin együtt látható a pár, akkor készült, amikor kislányukat hazahozták a kórházból. A követőket természetesen nagyon foglalkoztatja, mi ennek az oka, hiszen korábban naponta osztottak meg közös, szerelmes képeket. Rendszeresen kérdezik Mazsit a posztok alatt, hogy hova lett Krisztián.

Hangolódj a karácsonyra a Life.hu-val!

Szuper ünnepi receptekkel, mutatós, de egyszerűen elkészíthető dekorációkkal és ajándékötletekkel vár a Life.hu karácsonyi rovata. Készülődj velünk az év legszebb időszakára!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.