Hatalmasra nőtt a hollywoodi színésznő, Jennifer Lawrence terhespocakja - Fotó

Forrás: Getty Images/2019 Getty Images/Matt Winkelmeyer -
fotó Jennifer Lawrence anya Hollywood terhes kismama
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szeptemberben látott napvilágot a hír, hogy a hollywoodi csillag, Jennifer Lawrence kisbabát vár. Akkor egy fotó buktatta le, most viszont hivatalos eseményen jelent meg, gömbölyödő pocakja pedig elragadtatott mindenkit. 

Még szeptemberben látott napvilágot a hír, miszerint az Éhezők viadala című film főszereplőjeként megismert Jennifer Lawrence kisbabát vár. Ekkor egy fotó buktatta le őt, amelyen éppen New Yorkban sétálgat, és ha akarná, sem tagadhatná, hogy várandós.

A színésznő most egy nyilvános eseményen, legújabb filmje premierjén jelent meg, ahol már nem takargatta a terhességét. Jennifer gyönyörűen mutatott estélyiben: egy kifinomult, bézs színű, földig érő ruhában minden tekintet rászegeződött, és láthatóan élvezi a várandósság minden percét.

Hangolódj a karácsonyra a Life.hu-val!

Szuper ünnepi receptekkel, mutatós, de egyszerűen elkészíthető dekorációkkal és ajándékötletekkel vár a Life.hu karácsonyi rovata. Készülődj velünk az év legszebb időszakára!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.