Pásztor Erzsi nem vesz részt Csűrös Karola temetésén, ami ma, 2021. december 7-én 14:30 órakor volt a Farkasréti Temető Makovecz ravatalozójában.

A Madách Színház saját halottjának tekinti Csűrös Karolát, így Pásztor Erzsit kérték fel arra, hogy mondjon beszédet a temetésen. A színésznő azonban visszautasította a felkérést, nem ment el a búcsúztatóra.

Pásztor Erzsi nem megy el barátnője temetéséreForrás: TV2/Mokka

"Én ott voltam Karola mellett, amikor szüksége volt rám. Segítettem, vigasztaltam, bátorítottam, és az, hogy nem leszek ott a temetésen, nem jelenti azt, hogy ne szeretném őt, vagy ne lennék szomorú. Egyszerűen nem akarom látni, ahogy leeresztik, másrészt pedig 85 éves vagyok, nem biztonságos tömegbe mennem" - indokolta döntését Pásztor Erzsi, aki nem tudott sokat a Szomszédok Etusának családjáról. Azt is csak mostanában tudta meg, hogy a színésznőnek volt egy nővére.

"Karola nem igazán mesélt a családjáról. Együtt jártunk főiskolára is, mégis csak pár hónapja tudtam meg, hogy volt egy nővére. Szegény idős asszony nemrég halt meg, akkor mondta Karola, hogy nem egyke, hanem bizony van testvére. Szomorú volt, hogy elvesztette a nővérét" - nyilatkozta a Blikknek Pásztor Erzsi.

Csűrös Karola temetésére a sógora sem megy el: egy családi viszály miatt nem voltak jóban.