Különleges megtiszteltetésben részesítette a II. Erzsébet királynő Katalin hercegnét - Fotó

Kate Middleton királyi ékszerek fülbevaló Erzsébet királyné
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Cambridge hercegnője elbűvölő szettben jelent meg a Together at Christmas istentiszteleten. Gyönyörű kiegészítői arra utalnak, hogy a királynő hatalmas megtiszteltetésben részesítette.

Az eseményen Katalin egy zafírokkal és gyémántokkal kirakott fülbevalót viselt, amelyet II. Erzsébet kölcsönzött neki. Ez valószínűleg azt jelzi, hogy Erzsébet egyre jobb viszonyt ápol Katalinnal.

A szakértő szerint ez csupán a második alkalom, hogy Cambridge hercegnője olyan fülbevalót visel, melyet a királynő adott neki.

A Together at Christmas istentiszteleten Katalin egy zafírokkal és gyémántokkal kirakott fülbevalót viselt, amelyet II. Erzsébet kölcsönzött neki Forrás: Getty Images/CHRIS JACKSON

"Míg Meghan Markle-nek lehetnek olyan darabjai, amelyek személyesen Dianához tartoztak, ő sosem fért hozzá a királyi család ékszereihez" - emeli ki a szakértő a Katalin és Meghan közötti különbséget - írja a Daily Star.

Forrás: Getty Images/2021 Max Mumby

A karácsony igen fontos időszak a brit királyi család számára. Valószínűleg ezért döntött úgy II. Erzsébet, hogy a béke és nyugalom megőrzése érdekében új korlátozásokat vezet be. A tiltás elsőre furcsának tűnhet: a királyi családban karácsonykor nem játszhatnak Monopoly-t a családtagok.

Hangolódj a karácsonyra a Life.hu-val!

Szuper ünnepi receptekkel, mutatós, de egyszerűen elkészíthető dekorációkkal és ajándékötletekkel vár a Life.hu karácsonyi rovata. Készülődj velünk az év legszebb időszakára!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.