Tolvai Reni őszintén vallott fogyásáról: "Sok a kísértés, aminek néha engedek..."

diéta fogyás fogyókúra Tolvai Reni nehézség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tolvai Reni élete gyökeresen megváltozott az elmúlt évben. Véget ért kapcsolata Kállay-Saunders Andrással, rengeteget fogyott és dögösebb, mint valaha.

Tolvai Reni régen nézett ki ilyen jól, mint most. A dögös énekesnő 17 kilót fogyott és testsúlyát azóta is tartja. Reni azonban nem rejti véka alá, hogy ez bizony sok lemondással és önmegtartóztatással jár.

"Nem egyszerű, vasfegyelem kell így 2 év után is. Sok a kísértés, aminek néha engedek, viszont másnap reggeltől újra visszatérek és behozom. A legnagyobb ellenségem lett a legjobb barátom: a mérleg. Kivétel nélkül minden reggel ráállok, és küldöm a fotót róla a tanácsadómnak. Ez egy életre szól"

- válaszolta az énekesnő egy rajongói kérdésre Instagram-oldalán.

Az életmódváltás nagyon jól áll Reninek, bár eddig is elhalmozta rajongóit dögös fotókkal, most még magabiztosabb és szexibb a kamerák előtt.

Hangolódj a karácsonyra a Life.hu-val!

Szuper ünnepi receptekkel, mutatós, de egyszerűen elkészíthető dekorációkkal és ajándékötletekkel vár a Life.hu karácsonyi rovata. Készülődj velünk az év legszebb időszakára!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.