Váratlan fordulat: Berki Mazsi bocsánatot kért Hódi Pamelától

Forrás: Facebook/Hódi Pamela - hivatalos oldal, Facebook/Berki Renáta -
édesanya Hódi Pamela Berki Natasa Zselyke Berki Mazsi bocsánatkérés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az utóbbi években Hódi Pamela és Berki Mazsi között igencsak elmérgesedett a viszony, leginkább a Nati nevelésével kapcsolatos nézetkülönbségeik miatt. Azonban mióta Mazsinak megszületett első gyermeke, sok minden megváltozott benne, és nyilvánosan bocsánatot kért Pamelától.

Míg Hódi Pamela tudatosan nem posztol gyermekeiről a közösségi oldalaira, és szeretné megóvni őket a nyilvánosságtól, addig Mazsi rendszeresen posztolt a kis Natiról, sőt, egyszer úgy hivatkozott magára, mint "bónusz anyukára".

Pamela ezt nem tűrte, és többször is keményen kritizálta Mazsit Instragramon. Viszonyukon az sem segített, hogy Berki Krisztián és Hódi Pamela gyermekelhelyezési ügyben pereskedtek, ami a napokban ért véget.

Mazsi most olyat tett, amire valószínűleg soha, senki nem számított volna: bocsánatot kért Pamelától - szúrta ki a Blikk.

"Teljesen másképp gondolkodom már nagyon sok mindenről. Úgy gondolom, nagyon-nagyon sok mindenben hibáztam egyébként a múltban, nagyon sok mindent másképp csinálnék. Vannak emberek, akiket megbántottam, és ezt, hiába én nem szándékosan szerettem volna, sajnos teljesen úgy mutatott kifelé, és teljesen átértékelődtem, mióta megszületett a kislányom" - mondta Mazsi a 24 órán keresztül elérhető Insta-sztorijában.

Ugyan Mazsi nem mondott nevet a videóban, mégis elég egyértelmű, hogy Pamelára gondolt. Később egy kommentelő rá is kérdezett, hogy kinek szánta a bocsánatkérést:

"A sztoridban pl. Pamelára gondoltál? Tőle kérsz bocsánatot? Ha igen, akkor nagy tisztelet érte, a türelem meg biztos közted es Krisztián közötti jelenlegi viszonyra értendő" - írt a hozzászóló.

"Igen. Nagyon sok gondolat van ezzel kapcsolatban a fejemben, de röviden, tömören kifejtettem. Sokan név és pontos információk nélkül is értik, kire és mire gondolok és ennek örülök" - válaszolta az édesanya.

Hódi Pamela, Berki Mazsi Forrás: Facebook/Hódi Pamela - hivatalos oldal, Facebook/Berki Renáta

Hangolódj a karácsonyra a Life.hu-val!

Szuper ünnepi receptekkel, mutatós, de egyszerűen elkészíthető dekorációkkal és ajándékötletekkel vár a Life.hu karácsonyi rovata. Készülődj velünk az év legszebb időszakára!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.