Sárközi Ákos új életet kezdett Sárközi Ákos elköltözött Sárközi Ákos Sárközi Ákos és felesége Sárközi Ákos otthona
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A koronavírus-járvány mindenkit megviselt. A bezártságot eleinte sokan élvezték, hiszen nem kellett sehova sem rohanni és a családok végre több időt tudtak együtt tölteni. A korlátozások azonban egy idő után kezdték megnehezíteni az életet.

Sárközi Ákos sztárséf is nagyon élvezte a bezártságot, hogy együtt tanulhatott a gyerekeivel, a nap minden percében végre a családjával lehetett. Az idő előrehaladtával viszont egyre jobban hiányozni kezdett számára a régi élete, a pörgés, a kreativitást igénylő feladatok, a konyhában tapasztalható izgalom. Ekkor döntött úgy, hogy változtat az életén.

Komoly döntést hoztak, az életük pedig azóta jobb, mint valaha Forrás: Instagram

Feleségével, Sárközi Évivel komoly döntésre szánták el magukat és új helyre költöztek. Feladták addigi, belvárosi életüket és a zöldövezetbe menekültek. Nem hezitáltak sokáig, már augusztusban átvették új otthonukat, egy hatalmas kertesházat. Az épülethez egy óriási medence és egy grillterasz is tartozik, ami természetesen Ákos felségterülete. A pincét azonban Évi uralja, ugyanis műteremmé alakították, ahol festőművész kedvese zavartalanul készítheti az alkotásait – írja a Bors.

Hangolódj a karácsonyra a Life.hu-val!

Szuper ünnepi receptekkel, mutatós, de egyszerűen elkészíthető dekorációkkal és ajándékötletekkel vár a Life.hu karácsonyi rovata. Készülődj velünk az év legszebb időszakára!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.